Windows Phone 7 Series

Normalment no m’ocupo de fer entrades relacionades amb el món de la telefonia mòbil, però a vegades hi ha notícies que interactuen amb les noves tecnologies més actuals, com aquesta: la presentació del Windows Phone 7 Series (la competència de l’iPhone d’Apple?) a la Mobile World Conference que s’està celebrant aquestos dies a Barcelona.

httpv://www.youtube.com/watch?v=7IOTrqlz4jo

El nou sistema operatiu està molt ben dissenyat ja que té una funcionalitat molt elevada, a més de disposar d’icones i colors molt llamatius (aquestes coses sempre atreuen). Una de les funcionalitats més importants que presenta és la seva orientació a les xarxes socials, a més de disposar d’un ampli contingut multimèdia, entre els que destacaríem: l’accès als jocs de la XBOX, vídeos d’alta resolució, música, etc. a més de comptar amb tot el programari Microsoft (Office, Outlook, etc.). També disposarà d’una tenda de venda  d’aplicacions de tercers, del tipus de la que ja disposa Apple, la coneguda com Applestore.

Responder

avatar
  
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  Subscribe  
Notifica
You May Also Like