Versió del bloc per a iPhones

wptouch_A partir d’avui he instal·lat una nova funcionalitat per fer-vos més fàcil accedir a la web (o blog per ser més puristes) des d’un telèfon mòbil tipus iPhone. Aquesta funcionalitat s’ha creat amb el tema WPTouch.

Aquesta nova funcionalitat us farà possible l’accés des del vostre terminal mòbil (ho he provat amb iPhone i amb alguns models tàctils de Samsung, però suposo que per alguns altres models també anirà correctament).

Es tracta d’un plugin que automàticament detecta l’iPhone i aplica el theme al bloc, tanmateix poder elegir (al peu de pàgina) veure la versió normal.

Té algunes característiques molt interessants: un pannell de configuració on podem canviar els colors, elegir les icones que es mostraran en els vostres terminals, així com les pàgines estàtiques del bloc que desitgem mostrar.

Ens permet també mostrar un enllaç RSS (lector de comentaris) i a una adreça de correu electrònic. També podem elegir si mostrem comentaris o no, si utilitzem efectes Java, i moltes altres cosetes que encara he d’anar trastejant.

A mi m’agrada bastant, ja que presenta una imatge molt clara del contingut, (podeu veure l’exemple en la imatge que us he posat) i posseeix molta facilitat de configuració per a persones amb uns coneixements normals d’informàtica (tipus “jo”).

Espero que us agradi i en treieu suc. Ja em fareu cinc cèntims sobre el què us sembla.

Responder

avatar
  
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  Subscribe  
Notifica
You May Also Like