Tipus de personalitat segons el sistema operatiu utilitzat (més “talibanisme” Linux)

En l’afany de desprestigi dels “talibans” linuxeros (no n’hi ha molts, però a mi les desqualificacions “per se” em demostren la manca de capacitat de diàleg d’alguns) envers els pobres sers humans que utilitzen Windows (sobre el 90% de la població, i em sembla que tiro curt), s’atreveixen a publicar en algun dels seus blogs (que a nivell tecnològic estan molt bé, però quan entren en demostrar la seva superioritat em rebenten) el següent gràfic, en el qual diuen que els que utilitzem Windows (jo ho faig, a més també utilitzo versions linux però no m’agrada per això sentirme el “Deu” de la informàtica com alguns/es) som uns PERDEDORS.Em sap greu, ja que la feina feta en l’entorn del software lliure és molt bona, però cada cop hi ha més persones maleducades i grolleres en el seu entorn, per tant, m’agradaria comentar que qui cregui que el següent gràfic és cert em fa realment molta, moltíssima llàstima. Penseu que, amb aquest tipus d’actuacions, esteu fent una mala propaganda de la “llibertat” que autoproclameu.

Tags: No tags
0

Deja un comentario