Stanza, lector d’eBooks per al nostre iPhone

Fa uns dies vaig observar que un company meu tenia un iPhone, i estava ensenyant a una altra companya el seu funcionament com a lector d’eBooks (llibres digitals). Això em va fer pensar, en què, disposar d’un iPhone, no és una cosa minoritària avui en dia, ja que anant-m’hi fixant, he observat que hi ha nombroses persones que en disposen d’un. Per tant, he decidit fer un article per ells, comentant l’existència d’un aplicatiu (apps) per a llegir els llibres (“reader“) específic, i amb millors característiques del que ve per defecte en el propi iPhone, que s’anomena Stanza.

Stanza és una aplicació lliure per a l’iPhone i l’iPod, que apart de servir com a lector, pot ser utilitzada per a descarregar aproximadament uns 1ooooo llibres.

Entre les característiques principals que presenta aquest programa, destacaria les següents:

  • Opcions àmplies de configuració del text: mida del text, configuració (vertical o horitzontal), justificació, interliniat, etc.
  • Permet l’organització de la llibreria (per autor, títol,etc.)
  • Permet la modificació de les tapes del llibre, per la qual cosa podem fer que la nostra biblioteca virtual sigui més atractiva.
  • Ens deixa posar punts de llibre virtuals, on hem acabat la lectura, per a començar la propera sessió des d’allí, entre moltes altres caraterístiques.

En el següent vídeo explica totes les característiques anteriors, a més de les que m’he deixat de comentar-vos, fent una demostració del seu ús.

httpv://www.youtube.com/watch?v=SZmm8-8n3Tw

Abans de posar l’enllaç de descàrrega, m’agradaria comentar que també disposem de l’aplicació Stanza Desktop, disponible per a Mac OS o Windows de forma gratuïta, que ens permetrà convertir i optimitzar arxius de text de quasi qualsevol format de text, a un format compatible amb Stanza, i sincronitzar-ho tot mitjançant una xarxa wifi.

La descàrrega està disponible des d’aquí (està disponible en castellà).

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ir arriba
0 Compartir
Compartir
Twittear
WhatsApp
Email