Reparar l’arrencada (autorun) d’un llapis USB

Moltes vegades, sobretot després d’una infecció per virus ens trobem que el nostre llapis USB, que havia anat de luxe, obrint-se sense cap problema desde qualsevol equip, no se’ns obre. Això és degut a que generalment aquestos virus estan a l’autorun (arrencada) del llapis i Windows, per tant no detecta el dispositiu, i ens fa elegir un format d’arxiu per a poder-lo obrir. Tanmateix la sol·lució que us dono a continuació, us recomano la utilització de Mx One, per a mi un dels millors antivirus per a USB. La guia següent me la van enviar per correu electrònic, quan vaig publicar l’article sobre el Mx One, però no em citaven la font de la qual l’havien obtingut.

Guia per a sol·lucionar el problema de l’arrencada (autorun) del llapis USB

1.-Elegir el disc que desitgem obrir (el llapis) donant-li clic a Obrir

2.- A continuació apareixerà la finestra “Obrir amb…” i elegirem el Bloc de Notes

3.- Un cop obert anem a Arxiu-> Obrir i aquí escribim autorun.inf, llavors ens apareixerà unes seqüències molt similars a aquesta:

[AutoRun]
open=tel.xls.exe
shellexecute=tel.xls.exe
shell\Auto\command=tel.xls.exe
shell=Auto

4.- Esborreu-ho tot i doneu-li a Guardar, i el problema ja estarà sol·lucionat, podent obrir el vostre llapis USB en qualsevol equip, sense cap tipus de problema (fins que se us torni a infectar: si no preneu mesures, es clar)

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ir arriba
0 Compartir
Compartir
Twittear
WhatsApp
Email