Primeres activitats d’informàtica

En els primers cursos d’ESO, comença a ser el moment en que l’alumnat s’ha de familiaritzar amb la informàtica, i una de les maneres de treballars (sempre suposant que la connexió a internet de l’IES on esteu treballant no us falli -cosa realment difícil en la majoria de centres educatius-).

Individualment s’aniran realitzant les tasques encomanades de la següent fitxa (les quals s’hauran d’anar lliurant conforme es vagin acabant -així el ritme d’aprenentatge serà heterogeni, afavorint la realització de tasques amb diferents tipus d’aprenentatge), les quals es poden entregar, o bé per correu electrònic, al mail del professor, o bé en llapissos de memòria (altament recomanables pels alumnes).

Tots els dubtes sobre les fitxes, es poden anar preguntant en l’aula, i es poden treballar a casa  (cosa que també us permetré -però intenteu fer les fitxes vosaltres, ja que si no és així, realment qui us estareu enganyant sou vosaltres mateixos), em podeu enviar els dubtes per correu electrònic i tan aviat com pugui us aniré donant les sol·lucions als dubtes que tingueu.

Molta sort!!!!!

A continuació us poso el primer contingut de fitxes, amb les quals ja podeu començar a treballar. Només cal fer clic al següent enllaç i obrir l’arxiu en pdf que conté.

Primeras Fichas de Informática (muy completas)

Les fitxes anteriors, han estat obtingudes gràcies al magnífic treball que s’ha realitzat des del CPR San Hilario de Poitiers, de Comares (Màlaga), del qual se n’ha fet un extracte.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Hola.

Me alegra ver mi trabajo en vuestra web. Pero más me alegraría que mencionárais la fuente. Gracias y un saludo.

http://www.juntadeandalucia.es/averroes//cprsanhilario/index.htm

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ir arriba
0 Compartir
Compartir
Twittear
WhatsApp
Email