Presentació de la web

tecnologia1

Aquesta és la web dedicada als recursos per a la matèria de Tecnologia. La distribució de la web es basa en l’existència de categories superiors organitzades de la següent manera:

ESO (amb els subapartats del curs i dins d’ells quatre subapartats: Teoria, Activitats, Projectes i Models d’Exàmens, excepte a la matèria optativa d’Informàtica, on desapareixen els Projectes, i es considerarà tot Activitats).

Blocs 1-3 ESO (ja que en molts casos, les editorials posen els continguts en cursos diferents…i aquestos són els blocs conceptuals que s’emmarquen dins la LOE).

També s’inclouran en un curt període de temps, el batxillerat, amb la Tecnologia Industrial, Mecànica i Informàtica; a més d’un espai moodle amb tots els recursos i cursos, que hi ha en la xarxa, i que s’estan duent a terme  en els diferents IES.

Tots aquestos recursos estan extrets de la xarxa (en la majoria apareixen la web des d’on s’ha tret i l’autor). Si en algun cas us molesta que els recursos apareguin aquí, m’ho dieu i els eliminaré, però penseu que el fet de disposar de “tots els recursos” que ofereix la xarxa per a Tecnologia, unificats en un lloc, ens pot anar bé a tots els professors de la matèria.

Per qualsevol dubte o qüestió ho podeu fer, enviant un mail a la següent adreça de correu electrònic:

logocorreu

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ir arriba
0 Compartir
Compartir
Twittear
WhatsApp
Email