Oposicions mestres Catalunya 2010

oposicionesgeneralitat_cat

La darrera setmana el Departament d’Educació va presentar la proposta de convocatòria d’oposicions per accedir als cossos de mestres i d’educació secundària. En principi, segons les primeres notícies, aquest any només hi haurà oposicions a primària, amb les places (provisional) distribuïdes de la següent manera:

Mestres estiu 2010

  • Audició i Llenguatge (ALL): 50 places
  • Educació Especial (EES): 300 places
  • Infantil (INF): 1000 places
  • Anglès (PAN): 400 places
  • Educació Física (PEF): 400 places
  • Música (PMU): 340 places
  • Primària (PRI): 1500 places

El que fa un total de 3990 places. Si hi ha algun tipus de canvi ja us el posaré…i si voleu presentar-vos a oposicions de secundària, sembla que aquest any no n’hi hauran.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica
guest
40 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Raquel

Hola!

Em dic Raquel, aquest any estic acabant la carrera i pel gener ja la tindré. Estic mirant per poder presentar-me a les oposicions, però com sóc nova en tot això, no se com va.

Tinc algunes preguntes, no se si podries respondre-les:

1. On puc trobar el temari per a les opos?

2. Quin curs puc fer on em preparin per fer aquest tipus d’exàmen?

3. M’haig d’apuntar en algún lloc, oi?

Bé, gràcies per tot!

Arreveure

sandra

Aquest any les opos seràn a l’abril i no al juny com sempre, hi hauràn més canvis???

silvia

hola,m’agradaria que em diessiu si les oposicions tindran lloc tots els caps de setmana(dissabtes i diumneges) a partir dels 16 d’abril?

Gràcies

laureta

hola! que algú em podria dir en quines parts s’ha d’estructurar la programació i la unitat didàctica? també m’agradaria saber quantes hores de cada assignatura es fan a primària.
Moltes gràcies!

marti

hola!! es la primera volta que vaig a fer oposicions a catalunya i m’agradaria saber quin és el temari. Podría algú pasar-me un llistat de tots els temes? moltes gràcies

david

hola m’agradaria saber (si fos posible) el nombre d’aspirants a les oposions, tant d’educació física com de primaria

moltes gràcies!

marta

HOLA!! M’AGRADARIA SABER SI EM PODEU AJUDAR A ESCRIURE BÉ ELS CONTINGUTS DE LES UNITATS DIDÀCTIQUES. NOMÉS PER TENIR UNA REFERÈNCIA DE COM HAIG DE FER-HO MILLOR. HO INTENTO PERÒ SEMBLA COM SI NO M’EN SORTIS. GRÀCIES.

Berta

Hola,

Sóc diplomada en Magisteri Musical i estic cursant un màster en Ensenyament de l’anglès. La meva pregunta és la següent: podria presentar-me a oposicions per mestra d’ANGLÈS, en comptes de música? Des del meu punt de vista no hi hauria d’haver cap problema, però hi ha gent que em diu que si no tinc l’especialitat d’anglès (de Magisteri) no podria fer-ho…
Gràcies,

Berta

Marta

Hola,
Si tot va bé acabo magisteri de primaria aquest juny.
Que he de fer ara? on em puc apuntar a llistes? fins quan tinc temps per demanar tots els papers a la universitat?
Moltes gràcies

Pau

Hola,
jo acabo magisteri musical aquest juny 2011, saps quan em puc apuntar a llistes i si sonen campanes d’oposicions per l’any 2011?
recomaneu algun temari d’opos en concret que estigui força bé?
bé, ja diràs!!
merci 🙂

Pau

ups!! volia dir opos al 2012 !!
i respecte a les llistes tenia entés que s’ha d’apuntar al juny…per això t’ho preguntava perquè he vist un email anterior que deies que era al març…saps d’algun link de la gene que t’informi?
merci per segon cop 🙂
Pau

noemi

Hola!!
Al juny del 2011 acabo la carrera de mestre d’infantil i m’agradaria saber si teniu idea de si hi haurà oposicions en aquestes dades.
Per altra banda voldria saber quina és la millor opció per preparam les opos. On puc trobar el temari? Coneixeu alguna acadèmia que et prepari i sigui bona.
Per última cosa, algú sap quina és la comarca on hi ha més possibilitats de treballar d’interina, és que no sé on m’hauria d’apuntar.
Moltes gràcies.

Anonymous

Vaig acabar la carrera de mestre d’educació infantil al maig de 2010 però no em vaig apuntar a llistes per raons personals!!! Quan es tornen a obrir llistes?

Eva_

Hola!

Soc una noia que he realizat la carrera de magisteri en una altra comunitat autónoma. M’agradaria ampliar les meves opcions i presentarme a les oposicions que es realitzen aquí a Catalunya pero el meu dubte es si tinc que realizar la proba de llengua catalana.
s’ha de tindre en compte que jo vaig realitzar el meus estudis hasta Bachiller a Catalunya.

Una abraçada y gràcies per la teva atenció.

Laura

Hola! Sóc diplomada en Magisteri d’Educació Primària des de juny d’aquest mateix any. Estic pensant en preparar-me per les oposicions, però realment és un tema que el tinc molt verd. Pel que he pogut llegir, al 2011 no hi haurà cap tipus de plaça per al cos de Mestres així que, en teoria, m’hauria d’esperar al 2012 per presentar-m’hi (si és que les ofereixen, no?). La meva preocupació recau en què vull preparar-les però no sé com ni què m’haig de preparar. Sé que són UD pròpies i que el temari te’l presenta la Generalitat i que es pot consultar… Leer más »

Rubén

Hola,

He llegit que amb la convocatòria de mestres d’enguany el govern ha complert amb un pacte que preveia un determinat nombre de places durant els darrers cinc anys. Això pot significar que no treuran cap convocatòria més en molts anys o podem esperar que el 2012 o 2013 comencis de nou a ofertar places?. Gràcies.

Mònica

Hola xarxatic!
Vull preparar-me les opos d’audició i llenguatge a Catalunya, però em comenten des d’una acadèmia que ara seran 60 temes en comptes dels 25 anteriors, que no hi haurà informe i que el temps de treball baixarà puntuació com a mèrits, i que sí que hi haurà convocatòria.
Volia saber com contrastar aquesta informació i accedir als títols del nou temari.
He buscat en diferents decret i no n’he trobat res.
Em podries orientar al respecte.
Gràcies

Marta

Hola!
Únicament escric per agraïr l’existència d’una pàgina com aquesta ja que m’he arribat a passar moltes hores buscant informació sobre les possibles oposicions de 2012, si puc presentar-me a infantil encara que sigui d’especial, la necessitat o no de comprar apunts o apuntar-me a una acadèmia… i, en un moment, he trobat totes les respostes que necessitava aquí. Per fi em quedo tranquila! Gràcies de nou, si tinc algun dubte tornaré per aquí a donar una ullada. Fins aviat!

Marta

Hola, la meva pregunta és la següent: puc apuntar-me a llistes tot i tenir un contracte laboral (no relacionat amb l’educació)?

Gràcies!

Raquel

Hola, bona tarda! Soc mestra de primària i treballo des de fa dos anys en una escola conertada de Barcelona. Tinc el temari a casa, vull començar a fer resums i estudiar (tot i que se que fins al 2012 no surten places i que fins i tot trigarán mes en obrir-les) Però trobo que es bona idea començar a resumir temari i estudiar, per anar més preparada el dia que les convoquin. Vaig trucar al departament ja que he sentits rumors que potser ampliaven temari, el meu dubte era si es cert ja que si es aixi, potser no… Leer más »

Neus

Hola!

Aquest any m’he decicit per tornar a estudiar. Sóc educadora infantil i no trobo cap màster que em cridi l’atenció especialment relacionat amb això, però potser si algun postgrau.
De cara a unes oposicions, quina diferència hi ha entre tenir un màster oficial o un postgrau o títol pròpi?
Gràcies! 🙂

edna

Hola, ja tinc tota la documentació preparada per apuntar-me a les llistes de mestres de primària per l’any que vé. El problema és que ha anat canviant la data per descarregar-se la sol·licitud a través de l’usuari temporal, i ara ja s’ha acabat el termini (22 de juny). El que no sé és si el que jo vull és “adjudicacions de destinacions provisionals”. És això el mateix que voler-se incorporar a les llistes de mestre? La veritat és que vaig molt perduda amb tot això, ja que sóc nova i ningú ho explica gaire. Com es pot saber quan tornaran… Leer más »

Joan Vericat

Hola! He acabat la carrera d’Educació Física i m’agradaria saber quines acadèmies et preparen per a les oposicions d’aquesta especialitat! Acadèmies per la zona de tarragona o les Terres de l’Ebre! Moltes gràcies!

Noelia

Hola!
Finalment hi ha un nou temari per les oposicions de magisteri? Estic pensant en començar a estudiar per les pròximes oposicions a magisteri d’educació infantil (hi hauran al 2012??). He estat trucant a diverses acadèmies i hi ha algunes que fan la preparació amb 60 temes i altres amb 25. No se que fer…
Gràcies!

Judit

Hola Xarxatic! M’han arribat veus que és possible que es facin oposcions el curs vinent. Jo em voldria presentar a les d’audició i llenguatge, però no sé d’on treure el temari! Amb la feina i tot no tinc temps d’elaborar-me el meu material, així que hauré de recórrer a un llibre… és per això que vull saber quins són “els millors”. Finalment consta de 25 temes o de 60? Gràcies!

40
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ir arriba
0 Compartir
Compartir
Twittear
WhatsApp
Email