Oposicions 2011 a Catalunya. Previsió de places per especialitats

Fa ben poques hores el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha presentat  a les organitzacions sindicals, en el marc de la Mesa Sectorial, la proposta de convocatòria d’oposicions per l’any 2011. Concretament, Educació preveu convocar 3.194 places de funcionari docent.

El detall de la proposta, per especialitats i cossos, ha estat la següent:A més de la convocatòria de professors d’ensenyament secundaris, també es preveu convocar un total de 395 places per a professors de FP, 488 per PTFP, 61 d’EOI i 50 d’arts plàstiques i disseny, amb la distribució que es pot veure en l’enllaç següent.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Juan

Pienso que una cosa va muy mal en este país, como va a ser el motor de la nación el I+D, que es lo único que nos puede salvar de la crisis, si se siguen fomentando tanto asignaturas como educación física, geografía e historia, o música, estás asignaturas hacen falta, está claro, pero no sería más importante en el siglo XXI, fomentar la tecnología, las matemáticas y la informática, asignaturas que contribuyen directamente en el I+D.

Isa

I quan es publicaran en el DOGC? Mentre no es faci, no hi ha convocatòria, o és que algú no sap que hi ha eleccions en breu i CiU ens va tenir més de vint anys sense opos?

oposicions 2011

Totalmente de acuerdo contigo, Juan. Pero desengañemonos, en este país hace mucho tiempo que la educación no importa a los políticos.

Marta

Hola,

Al juny del 2011 acabo la carrera de mestre especialitat Llengua Estrangera i m’agradaria saber si saneu quan hi haurà oposicions.
També m’agradaria saber d’on es poden treure els temaris, si hi ha llibres a la venda que estiguin bé, així com si coneixes alguna acadèmia que sigui bona.
Moltes gràcies!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ir arriba
0 Compartir
Compartir
Twittear
WhatsApp
Email