Oferta “final” d’oposicions docents a Catalunya

Sembla ser que el Departament d’Ensenyament ha posat sobre la taula una oferta de places per a les oposicions d’enguany. Després de totes les informacions, sembla ser que, segons les dades de les quals ens informa ASPEC-SPS en el seu compte de Twitter (@sindicat), s’hauria produït l’oferta de les següents especialitats i places.

També, sembla ser que s’ofertarien 30 places de l’EOI, 20 d’arts i 191 places de professors tècnics de formació professional fins arribar a una convocatòria global de 1245 places. Una bona notícia, per aquells que s’esperaven el pitjor.

Això sí, no oblideu que, després de totes les informacions i desinformacions sobre el tema, aquestes dades fins que no es confirmin “oficialment” s’han d’agafar amb força precaucions.

Document provisional places oposicions 2011

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

Información Bitacoras.com…

Valora en Bitacoras.com: Sembla ser que el Departament d’Ensenyament ha posat sobre la taula una oferta de places per a les oposicions d’enguany. Després de totes les informacions, sembla ser que, segons les dades de les quals ens informa ASPEC-……

LaCharlotada

Per a PTFP son 191. Error tipogràfic…

Daniel

Amb aquestes dades i l’oferta actual al País Valencià, sembla que el departament d’ensenyament va a unflar-se a cobrar taxes de professorat valencià.

També cap la possibilitat que millore el coneixement de català a la resta de l’Estat (Encara que no se com està la convocatòria de places).

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ir arriba
0 Compartir
Compartir
Twittear
WhatsApp
Email