Logicly, simulador de circuits basat en portes lògiques

Feia temps que no posava cap entrada del temari de les matèries de Tecnologia, ja que aquest any tinc un grup específic de treball on es treballa via projectes, però avui no em resisteixo a posar-vos un simulador de circuits amb portes lògiques, ideal per la part d’electrònica digital de Tecnologia de quart d’ESO.

Per aquelles persones que necessitin un simulador de circuits de portes lògiques, no han de cercar cap aplicació per al seu sistema operatiu. Podeu utilitzar Logicly, un simulador de circuits amb portes lògiques online on podeu crear els vostres esquemes de portes lògiques i provar els resultats, sense necessitat de registrar-vos.

Per a la creació dels esquemes, simplement s’ha d’agafar els objectes que es desitgin integrar i arrossegar-los al pannell, on després només queda interconnectar les diferents entrades i sortides de cadascun dels objectes i comprovar el comportament del dispositiu d’entrada, la bombeta i altres, en funció de la complexitat de l’esquema realitzat.

Sense cap tipus de dubte es tracta d’una opció interessant per a realitzar proves damunt la web abans de fer una placa de circuits (que sol ser una pràctica habitual dins de l’electrònica digital).

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

[…] This post was mentioned on Twitter by xarxaTIC. xarxaTIC said: Logicly, simulador de circuits basat en portes lògiques: http://tinyurl.com/ycbf62c […]

Rosa Martin | autómatas

Me gusta tu post, cuenta con esta fans, enhorabuena

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ir arriba
0 Compartir
Compartir
Twittear
WhatsApp
Email