Les distribucions Linux al llarg del temps

No se què em passa però cada cop em moc més en el món Linux, més que res perquè soc una persona que li agrada formar-se en tot el que es mou en el món de la informàtica actual, i el tema del software lliure ara està molt de moda. Suposo que, com tot serà una moda temporal, ja que l’evolució de la informàtica és brutal, i tot el que avui és nou, demà a migdia ja serà passat. Sense més dissertacions anem al que ens interessa: Molts cops he intentat imaginar-me en una línia temporal, com i quan havien sorgit les diferents distribucions Linux, i sempre m’havia fet gràcia muntar un mapa temporal de la seva evolució, però com no podia ser d’altra manera, unes altres persones, bastant més preparades que jo, ja hi estaven treballant desde feia un cert temps. Aquest grup de quatre persones són les següents:

  • Andreas Lundqvist – Original maintainer
  • Donjan Rodic – Updates/maintainer
  • Aleksandar Urošević – Design assistance
  • Corey Farwell – HTML assistance

i en la seva web ens mostren l’evolució al llarg del temps de les distribucions Linux, la qual us penjo en la seva darrera versió (la 9.3) a continuació:

Aquest és un material molt útil, quan en la matèria d’informàtica de 4 d’ESO els hi donem algunes nocions sobre software lliure.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ir arriba
0 Compartir
Compartir
Twittear
WhatsApp
Email