HTTrack, eina per a descarregar una web “sencera”

Avui un company de feina estava intentant descarregar-se una part d’una web i m’ha preguntat si coneixia algun programa per fer-ho. En aquell moment no me n’ha vingut cap a la ment, però reflexionant una mica, he pensat que havia sentit parlar d’un, anomenat HTTrack. Li he comentat, i ell m’ha dit que ja l’havia utilitzat, però per a descarregar-se un arxiu flash determinat no li servia. Però com és una de les millors eines que conec per a descarregar de manera sencera una web (amb algunes limitacions, però donant un bon resultat en quasi tots els formats descarregats), aquí us en faig cinc cèntims.

HTTrack és una eina gratuïta que us permet descarregar una pàgina web al vostre disc dur o unitat extraïble, amb tots els seus directoris, obtenint tots els seus enllaços, les imatges i tots els arxius que contingui. HTTrack manté intacta l’estructura de la web original ja que només cal obrir la pàgina de forma offline (la que hem descarregat), i ens permetrà navegar de link a link, com si l’estiguessim veient online. Ens permet també, actualitzar un lloc web que ja haguem descarregat prèviament, o continuar amb transferències interrompudes per varis motius (desconnexió de l’ADSL, apagada sobtada de l’equip, etc.).

Està disponible per a quasi totes les versions de Windows (2000/XP/Vista/7), anomenant-se WinHTTrack i per a Linux, on s’anomena WebHTTrack.

Us podeu descarregar la darrera versió, per a totes les plataformes, des del següent enllaç.

Si voleu informació sobre el seu funcionament (amb una explicació molt senzilla del seu ús), ho podeu fer consultant el següent tutorial.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

[…] This post was mentioned on Twitter by xarxaTIC, GPF. GPF said: HTTrack, eina per a descarregar una web “sencera” http://is.gd/aZ4E3 […]

trackback

Información Bitacoras.com…

Valora en Bitacoras.com: Avui un company de feina estava intentant descarregar-se una part d’una web i m’ha preguntat si coneixia algun programa per fer-ho. En aquell moment no me n’ha vingut cap a la ment, però reflexionant una mica, he pensa……

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ir arriba
0 Compartir
Compartir
Twittear
WhatsApp
Email