Extensions per a Google Chrome

Google Chrome, un dels navegadors web estrella (juntament amb Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera i Safari), ha posat a disposició dels seus usuaris un repositori amb vàries extensions.

extensionschrome_

Ahir  Google va posar a disposició dels usuaris del seu navegador Chrome, una pàgina on recopilarà totes les extensions i plugins per al navegador Chrome (ja era hora, ja que una de les meves limitacions a la seva utilització com a navegador predefinit era la inexistència d’aquest repositori). Actualment n’hi ha unes quantes, i el seu nombre s’anirà incrementant exponencialment (tal com succeeix amb els addons de Firefox). Entre les que destacaria i recomanaria la seva instal·lació estan les següents (la base d’aquesta elecció ha estat treta d’Ubuntu Life, tanmateix tenir jo un Windows 7, el qual us recomano abans que qualsevol versió de Linux, sempre i quan tingueu un ordinador amb unes característiques determinades):

  • Aviary Screen Capture: Permet fer captures de la pantalla visualitzada i dota de les eines adequades per tal d’editar-la (ja ens podem despedir del botó imprimir pantalla+obrir el Paint+VSO Resizer).
  • ForecastFox Weather: No és una de les més atractives, però té la curiositat de que afegeix un botó al navegador, que ens permet consultar el temps en la zona que nosaltres desitgem.
  • Youtube HTML5-ifier: Un dels problemes que us havia comentat en un article anterior era que quan reproduïem contingut en Flash, s’augmentava molt els recursos necessaris de la CU. Aquesta extensió ens permet carregar i visualitzar els vídeos de Youtube en format HTML5, evitant el Flash. Segons el blog d’on he tret la informació, dóna bastants problemes en Linux.
  • Google Preview: Mostra miniatures de les pàgines en els resultats de les cerques de Google.
  • Web2PDF: Converteix la pàgina visualitzada a PDF, via un servei online (bastant justeta la transformació).Utiliza un servicio web online para convertir la pagina visualizada a un PDF.
  • Things to do: La pàgina d’inici es converteix en un meravellós recordatori de les tasques pendents.

Tot això és només un avançament de les extensions. Instal·leu només les que necessiteu, ja que tampoc cal sobrecarregar el navegador d’extensions, i si voleu donar-li un toc especial, descarregueu-vos algun dels Temes que hi ha disponibles.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ir arriba
0 Compartir
Compartir
Twittear
WhatsApp
Email