Exàmens PAU Tecnologia Industrial (molts resolts) de Catalunya (anys 1999-2009)

Per correu electrònic, m’ha arribat la petició de molts alumnes de Catalunya de si podia penjar a la xarxa els exàmens de les diferents matèries de modalitat que s’imparteix des dels Departaments de Tecnologia dels centres, és a dir, Electrotècnia i Tecnologia Industrial.

Doncs bé, en aquesta entrada faré referència a la modalitat de Tecnologia Industrial, però abans de res poso l’enllaç a la pàgina web on ens informen de les PAU, una pàgina imprescindible de llegir-nos i tenir sempre a mà, si som alumnes que ens presentem a les PAU a Catalunya, sigui per aquesta matèria o per qualsevol altra.

A més dels exàmens d’altres anys, també us penjaré un bon material elaborat per Xavier Rosell, amb preguntes tipus test, un entrenador i diverses qüestions per posar-te a prova per aquesta cita tan important.

Exàmens de Selectivitat de Tecnologia Industrial

Entrenador TEST

Aquest entrenador és una eina informàtica adreçada als estudiants de batxillerat que té com a objectiu ajudar-los a comprovar el seu grau de coneixement de la matèria de Tecnologia Industrial. Aquest aplicatiu facilita l’autoavaluació i ajuda a l’estudi.

Podeu accedir a aquest entrenador fent clic aquí.

Posa’t a prova

Posa’t a prova és una oferta educativa de tests interactius, dissenyats pel Departament d’Educació i d’Universitats, amb qüestions de diferents matèries de les PAU, per incentivar l’estudi i l’autoavaluació. Hi ha disponible el test per a Tecnologia Industrial i per a Electrotècnia, només canviant la selecció al caixetí desplegable de la dreta.

I finalment, com a material també molt bo, diferents qüestions tipus test de la matèria, emmarcades en dos àmbits diferents: un àmbit general de la matèria i un, orientat a la part d’organització industrial que es dóna en la matèria.

Qüestions tipus Test

Finalment només desitjar-vos molta sort, i tornar a agraïr el bon recull que ha fet Xavier Rossell, gràcies al qual us he pogut penjar fàcilment tots aquestos recursos i material esmentat anteriorment.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ncasas

justament necessitava les solucions de setembre 1999. perquè es l’únic que falta? 🙁

Gràcies!!

Moltes gràcies per la teva ajuda!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ir arriba
0 Compartir
Compartir
Twittear
WhatsApp
Email