El màster d’Educació i TIC de la UOC a Twitter

El semestre passat es va endegar una iniciativa compartida (si m’equivoco ja em rectificaran) de Lourdes Guàrdia (@louguardia) i Francesc Llorens (@FrancescLlorens) per donar visibilitat a Twitter del màster d’Educació i TIC de la UOC mitjançant la creació d’un hashtag #METIC11. Malauradament, sembla que aquest hashtag no té la dinamització que deuria (possiblement per la manca de publicitat i d’alumnes i docents del màster amb compte a Twitter -cosa totalment incongruent amb les potencialitats que té l’eina-). Per tant, la intencionalitat d’aquest article és la de donar a conèixer aquest lloc on els alumnes i docents del màster podem compartir materials i, incentivar als que llegeixin aquest article i, que es trobin immersos en el mateix, puguin incorporar-se a aquest gran espai d’acolliment i col·laboració virtual que permet un hashtag a Twitter.

Des d’aquí i en les aules en les quals em trobo com alumne, intentaré incentivar l’eina (Twitter) i el lloc d’acolliment (#METIC11) que es va crear com a experiència (per ara no massa utilitzada) per part de dues persones interessades en dinamitzar el màster d’una altra manera que ofereixi una alternativa complementària a les del propi campus virtual.

Serveixi aquest article també per a posar-vos uns enllaços per a que us pugueu introduir d’una manera més fàcil a Twitter (els que no hi esteu) i, per dir-vos que un cop hi entreu, hi haurà molts companys que us hi acolliran amb els braços oberts.

I, per si necessiteu qualsevol tipus d’ajuda, podeu fer-me les consultes a Twitter on estic com @xarxatic o, mitjançant la pròpia pestanya de “Contactar” del blog.

A propòsit, seria interessant la creació d’una llista on apareixin el llistat dels alumnes i docents del màster que tenen Twitter (amb el seu nick a la xarxa de microblogging), però a hores d’ara, que acabo d’aterrar en el segon semestre i, encara m’he de situar en les assignatures, estic una mica desbordat per fer-ho. Però em comprometo a que si ningú ho fa, i veig que el hashtag funciona, a fer-la mitjançant un document obert en Google Docs on tothom pugui incorporar les seves dades.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

Información Bitacoras.com…

Valora en Bitacoras.com: El semestre passat es va endegar una iniciativa compartida (si m’equivoco ja em rectificaran) de Lourdes Guàrdia (@louguardia) i Francesc Llorens (@FrancescLlorens) per donar visibilitat a Twitter del màster d’Educació……

Martí Cerezo

Bona idea!

He seguit la proposta que has llençat i he creat el formulari. No sé si és suficient, però la gràcia està en que tothom pot ampliar i modificar el que calgui. Aquí el teniu:

https://spreadsheets.google.com/ccc?pli=1&hl=en_GB&hl=en_GB&key=taSqAA_WzVVou87lr8LmfsA&authkey=COjbhOwG#gid=0

Jordi, tot el permís del món per a fer-ne difusió!

Salut!

Ana Pano

Hola Jordi i Martí,

Acabo d’omplir el formulari… Molt bon a idea!

Us escric també en nom del grup Col·laborACCIÓ (@Col_laborACCIO, http://colaboracciouoc.wordpress.com) de l’assignatura Aprenentatge basat en activitats col·laboratives virtuals (metic). Estem fent un estudi sobre l’ús de Twitter entre els membres de la UOC i el que dius, Jordi, sobre el poc ús de l’eina i del canal #METIC11 em sembla molt útil i ens permet reflexionar sobre el tema.

De moment, passo l’enllaç gdocs a les companyes del grup perqué s’apuntin 🙂 Fins aviat !

[…] vam redescobrir el blog XarxaTIC i l’entrada del Jordi Martí (company d’ABAVC) sobre Metic de la UOC a Twitter (març 2011). La cosa interessant és que en aquesta entrada el Jordi llançava l’idea de […]

José Monllor

Hola Jordi,
podries fer una valoraciò d’aquest màster? Val la pena? Té qualitat? El preu, elevat per cert, s’ajusta a la qualitat esperada? Estic mirant la possibilitat de matricular-m’hi, el programa m’agrada com està plantejat.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Ir arriba
0 Compartir
Compartir
Twittear
WhatsApp
Email