El màster d’Educació i TIC de la UOC a Twitter

El semestre passat es va endegar una iniciativa compartida (si m’equivoco ja em rectificaran) de Lourdes Guàrdia (@louguardia) i Francesc Llorens (@FrancescLlorens) per donar visibilitat a Twitter del màster d’Educació i TIC de la UOC mitjançant la creació d’un hashtag #METIC11. Malauradament, sembla que aquest hashtag no té la dinamització que deuria (possiblement per la manca de publicitat i d’alumnes i docents del màster amb compte a Twitter -cosa totalment incongruent amb les potencialitats que té l’eina-). Per tant, la intencionalitat d’aquest article és la de donar a conèixer aquest lloc on els alumnes i docents del màster podem compartir materials i, incentivar als que llegeixin aquest article i, que es trobin immersos en el mateix, puguin incorporar-se a aquest gran espai d’acolliment i col·laboració virtual que permet un hashtag a Twitter.

Des d’aquí i en les aules en les quals em trobo com alumne, intentaré incentivar l’eina (Twitter) i el lloc d’acolliment (#METIC11) que es va crear com a experiència (per ara no massa utilitzada) per part de dues persones interessades en dinamitzar el màster d’una altra manera que ofereixi una alternativa complementària a les del propi campus virtual.

Serveixi aquest article també per a posar-vos uns enllaços per a que us pugueu introduir d’una manera més fàcil a Twitter (els que no hi esteu) i, per dir-vos que un cop hi entreu, hi haurà molts companys que us hi acolliran amb els braços oberts.

I, per si necessiteu qualsevol tipus d’ajuda, podeu fer-me les consultes a Twitter on estic com @xarxatic o, mitjançant la pròpia pestanya de “Contactar” del blog.

A propòsit, seria interessant la creació d’una llista on apareixin el llistat dels alumnes i docents del màster que tenen Twitter (amb el seu nick a la xarxa de microblogging), però a hores d’ara, que acabo d’aterrar en el segon semestre i, encara m’he de situar en les assignatures, estic una mica desbordat per fer-ho. Però em comprometo a que si ningú ho fa, i veig que el hashtag funciona, a fer-la mitjançant un document obert en Google Docs on tothom pugui incorporar les seves dades.

 

Tags: No tags
0

6 Responses

Deja un comentario