Curiositats i estadístiques sobre Facebook

Per la xarxa circulen nombroses versions del gràfic que us reproduiré a continuació sobre característiques, curiositats i estadístiques sobre Facebook, però aquest, procedent del següent weblog és la que més m’agrada. Està en anglès però s’entèn molt bé.

Només m’agradaria comentar una cosa: jo tinc compte de Facebook però no soc un usuari estàndard, ja que:

  • Tinc menys de 130 amics
  • Passo menys d’una hora diària a Facebook
  • No poso mai sota d’una entrada que “aquesta m’agrada”
  • Quasi no deixo cap comentari (ni al mes ni a l’any)
  • Soc fan de 2 pàgines des que tinc el compte
  • No estic afegit a cap dels nombrosos grups de Facebook…

És greu no estar dins dels paràmetres de ser “usuari convencional o estàndard”? En el meu cas, crec que no!

Tags: No tags
0

Deja un comentario