Bones pràctiques TIC

Ahir, mentres estava fent un recorregut entre els  enllaços, que consulto habitualment  i, pendent d’algunes coses que ha de publicar la Conselleria d’Educació, em trobo amb la presentació d’un llibre de “Bones pràctiques TIC“, un llibre que s’afegeix al material que darrerament s’està posant a l’abast de la ciutadania (especialment docents, alumnes i famílies) per part de les Administracions Educatives.

La Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana ha presentat un llibre, per fer front al repte que planteja la utilització de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), que tracta sobre les Bones pràctiques TIC com a suport a les famílies i docents per a la seua utilització en l’àmbit familiar i educatiu.

Este llibre va dirigit a pares i mares, tutors i tutores, docents, familiars i, en general, a qualsevol persona relacionada amb el procés formatiu dels menors, tant en l’aspecte humà com social, tècnic, cultural, professional, etcètera. Se suggerixen i detallen un conjunt de conductes que ajuden els formadors en el dit procés, adaptades a les respectives edats, així com un resum de deu conductes de caràcter general.

Per a més informació, consulteu el llibre Bones pràctiques TIC (5Mb)“.

Només un parell de coses a qüestionar d’aquest material:

  • Un excessiu localisme quan es fan referència a certes eines per millorar la seguretat, ja que molts cops es basen en el sistema operatiu Lliurex, un dels grans defectes del qual es la seva pràcticament nula existència d’aquesta distribució fóra dels centres educatius.
  • La distribució d’aquesta obra mitjançant copyright, la qual cosa en un àmbit educatiu és més que qüestionable.

Però mirant els pros i els contres (les petites qüestions plantejades) es tracta d’un bon material per a usuaris novells i intermedis, que us pot donar un cop de mà a l’hora d’emprar les noves tecnologies.


0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notifica
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

Información Bitacoras.com…

Valora en Bitacoras.com: Ahir, mentres estava fent un recorregut entre els  enllaços, que consulto habitualment  i, pendent d’algunes coses que ha de publicar la Conselleria d’Educació, em trobo amb la presentació d’un llibre de “Bones p……

trackback

Noticias de Tecnologia…

Noticia destacada en Tecnotis.com – Bones pràctiques TIC…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Scroll to Top
0 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Email