Dins dels serveis que ens ofereixen emmagatzematge online, una de les empreses que fa poc temps m’he assabentat que n’ofereixen ha estat la d’AnyHub.


AnyHub és un servei ràpid i gratuït que tothom pot utilitzar. A més no és necessari ni tan sols registrar-s’hi, tanmateix ser molt recomanable ja que si no fem un registre, no podem saber ni la quantitat de persones que se l’han descarregat, ni, el què és més important, no podrem eliminar mai l’arxiu que haguem pujat. És normal que no ho puguem fer, ja que si el pugem com “anònim”, qui garantiria que tothom podés esborrar arxius pujats per altres persones?

Per a pujar els arxius, no cal fer res més que “Examinar” buscant l’arxiu, i donar-li a “Upload o Subir”, i ens donarà un enllaç on es trobarà el nostre arxiu (d’una mida màxima de 10GB per arxiu, però podent fer pujades d’arxius contínuament). Els arxius estaran emmagatzemats “ad eternum” (per sempre), per la qual cosa recomano la creació d’un compte, i quan l’arxiu ja no tinguem cap necessitat que estigui online, procedir a esborrar-lo.

0 0 vote
Article Rating

Docente desconcertado que intenta encontrar su lugar en un mundo que no entiende. O que prefiere no entender.

Subscribe
Notifica
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x